Inspectoratul Școlar Județean Iași, în parteneriat cu Ministerul Educației organizează, în perioada 21 – 23 iunie 2024, Concursul național școlar de creație literară în limba rromani ,,ȘTEFAN FULI”.

Participanții, aproximativ 60 de elevi și de profesori din mai multe județe ale țării, vor fi prezenți la Festivitatea de deschidere ce va avea loc în Sala de Festivități a Colegiului Național de Artă ,,Octav Băncilă’’ Iași, vineri, 21 iunie, ora 17.00.

Proba scrisă va fi susținută sâmbătă, 22 iunie, la Colegiul Național de Artă ,,Octav Băncilă’’ Iași.

Competiția se va încheia cu festivitatea de premiere care va avea loc duminică, 23 iunie 2024, începând cu ora 10.00, în același spațiu oferit de Colegiul Național de Artă ,,Octav Băncilă’’ Iași.

Cele trei zile de desfășurare a acestui concurs în care este promovată comunicarea și creativitatea în limba maternă vor oferi participanților posibilitatea de a descoperi repere istorice, culturale, spirituale și turistice ale orașului Iași.

Mulțumim instituțiilor care au susținut organizarea competiției: Primăria Municipiului Iași, Colegiul Național de Artă ,,Octav Băncilă’’ Iași, Complexul Național Muzeal „Moldova” Iași.

Mult succes tuturor participanților!