TITULARIZARE 2024

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR ÎNSCRIȘI LA 

CONCURSUL NAȚIONAL DE OCUPARE A POSTURILOR DIDACTICE  SESIUNEA 2024

17.07.2024

 

          Examenul scris se va desfăşura în data de 17.07.2024, începând cu ora 9.00. Candidaţii vor fi prezenţi în sala de concurs, cel mai devreme la ora 7.00 şi cel mai târziu la ora 8.00. Intrarea în centrul de concurs se face în baza cărții de identitate / pașaportului. Durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore. Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală de culoare albastră sau pix cu pastă de culoare albastră; desenele / graficele se pot executa şi cu creionul negru. Nu se vor utiliza pixuri a căror cerneală se șterge. Candidații pot avea asupra lor apă sau chiar miniventilatoare proprii.

Din cauza condițiilor meteo anunțate pentru data de 17.07.2024 s-a hotărât modificarea a 2 centre de concurs, după cum urmează:

   - Centrul de Concurs nr. 1 – Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași (a fost relocat de la Școala Postliceală de Stat ,,Grigore Ghica Vodă” Iași) 

   - Centrul de Concurs nr. 5 – Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași (a fost relocat de la Școala Gimnazială ,,George Călinescu” Iași)

 

 Repartizarea candidaţilor la Centrul de concurs nr. 1 - Colegiul Naţional ”Costache Negruzzi”Iaşi

 Repartizarea candidaţilor la Centrul de concurs nr. 2 - Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Iaşi

 Repartizarea candidaţilor la Centrul de concurs nr. 3 - Școala Gimnazială ”Ștefan Bârsănescu” Iaşi

 Repartizarea candidaţilor la Centrul de concurs nr. 4 - Școala Gimnazială ”Elena Cuza” Iaşi

 Repartizarea candidaţilor la Centrul de concurs nr. 5 - Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri” Iaşi