Marți,16.08.2022, Școala Gimnazială „Constantin Teodorescu” Războieni a inaugurat un nou corp de clădire în care va funcționa Grădinița cu Program Prelungit Războieni. Proiectul de construire al acestei grădinițe este implementat de Consiliul Local al comunei Ion Neculce prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – Submăsura 7.2 - Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică – infrastructură educațională și socială.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iași, Sorin Afloarei, vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Traian Florentin Ciobotaru, Inspector Școlar General Adjunct al I.S.J. Iași, oficialități și reprezentanți ai Parlamenului României, precum și ai comunității locale, alături de cadre didactice, copiii și părinți.

Acest proiect este destinat unui număr de 60 preșcolari, organizați în trei grupe, care vor desfășura activități în program prelungit. Grădinița, prevăzută cu toate echipamentele și dotările necesare desfășurării unui proces instructiv-educativ de calitate, vine în întâmpinarea nevoilor educaționale ale unei comunități dinamice și care evoluează constant.