Eco art - un alt fel de proiect la Liceul Tehnologic Vasile Pavelcu Iași

Print

Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi este gazda activităţilor organizate cu ocazia vizitei în România a reprezentanţilor turci, parteneri în cadrul proiectului Comenius bilateral România-Turcia, Let’s Talk About Recycling Art – Eco art – proiect lingvistic din sfera ecologiei, destinat elevilor cu deficienţe de auz. (http://www.ecoartcomenius.webs.com)

Grupul din Turcia format din 6 profesori şi 13 elevi a vizitat, alături de profesorii şi elevii cu deficienţe de auz din Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu”, în drumul spre Iaşi, câteva obiective turistice cu importanţă culturală şi istorică pentru ţara noastră – Castelul Bran, cetatea Sighişoarei – făcând un popas la Durău. Cu această ocazie, elevi şi profesorii au realizat o acţiune de ecologizare a unei zone din Rezervaţia Ceahlău. O parte din materialele reciclabile au fost utilizate pentru realizarea unor tablouri.

Astăzi, 5 octombrie, se încheie seria acestor acţiuni cu caracter intercultural prin finalizarea ZIDULUI PRIETENIEI, a unei machete a Castelului Bran, a unei serii de ţinute vestimentare confecţionate din materiale reciclabile şi a filmărilor necesare pentru dicţionarului electronic cu semne şi cuvinte român – englez – turc.

Director,

prof. Coca Vasiliu

 
Banner
Banner

Plan/Tehnic/Administrativ

Link-uri utile

Ministerul Educației Naționale
ARACIP
Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar
CCD Iași
Casa Corpului Didactic Iași
Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi