Conferință de marcă destinată profesorilor de matematică

Print

Conferinta internationala in cadrul proiectului Formarea continua a profesorilor de matematica in societatea cunoasterii

In intervalul 23-25 martie 2012 a avut loc la Gura Humorului intalnirea de lucru a celor 100 de formatori din cadrul proiectului Formarea continua a profesorilor de matematica in societatea cunoasterii, ID 63671, moment de bilant, dar si de proiectare, care precede demararea cursurilor de formare cu cei 5 100 de formabili.
Intalnirea a fost marcata de prezenta profesorului doctor Mohsen Razzaghi, Seful departamentului de Matematica si Statistica din cadrul Universitatii de Stat din Mississippi, Statele Unite ale Americii. D-nul profesor a sustinut o conferinta in care a abordat diferite aspecte legate de predarea matematicii in diverse tari ale lumii (Iran, Canada, Regatul Unit al Marii Britanii si Statele Unite) si de asemenea a punctat cateva aspect legate de rolul formatorului in societatea cunoasterii. Conferinta a fost urmata de numeroase intrebari din partea formatorilor, realizandu-se astfel un schimb de idei transnational, propice derularii activitatilor in cadrul proiectului. Conferinta profesorului Razzaghi a adus un plus de valoare intalnirii de lucru, oferind formatorilor numeroase idei si piste exploatabile in activitatile pe care urmeaza sa le sustina incepand cu luna aprilie 2012 si pana la mijlocul anului 2013.
 
Banner
Banner

Plan/Tehnic/Administrativ

Link-uri utile

Ministerul Educației Naționale
ARACIP
Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar
CCD Iași
Casa Corpului Didactic Iași
Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi