Ediția a VI-a – 2020, a concursului GeoInfoVirtual, va avea loc în data de 21 februarie, orele 12.00-14.00. Concursul este înscris în calendarul Concursurilor Naționale 2020, la categoria Concursuri școlare interdisciplinare și transdisciplinare, fără finanțare MEC, poziția 110, pag 11 – Calendarul concursurilor naționale școlare 2020 (Anexa 6).

 

Regulamentul,  înscrierea elevilor, a profesorilor coordonatori și a profesorilor responsabili de primirea parolei se realizează accesând site-ul interactiv al concursului:

http://liis.ro/~geoinfovirtual/

Înscrierea se va face in perioada 10.02 – 14.02.2020, pe un formular de înregistrare on-line, sub forma unor date specifice fiecărui elev, formular care după data de 14.02.2020 va dispărea de pe site. Toate informațiile cu privire la înregistrarea concurenților, primirea subiectelor, a parolei și desfășurarea probei se regăsesc pe site-ul competiției la rubricile: Organizare, În atenția concurenților, În atenția profesorilor coordonatori, Informații tehnice.

Ne dorim, deopotrivă, o testare a cunoştinţelor și abilităților concurenților, într-un context nou, inovator, adaptat societăţii informaţionale şi hipertehnologizate dar şi sporirea motivaţiei pentru studiul aprofundat al geografiei. Considerăm oportun momentul și ca o verificare, a unor candidați, înainte de Olimpiada Județeană de Geografie, de aceea corectitudinea din timpul desfășurării concursului este utilă pentru toți, organizatori și participanți.

 

Persoane de contact:

Prof. Mihaela Lesenciuc – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0743034447

Prof. Valeriu Vâlcu (școala gazdă, administrator site) –  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , tel. 0757015208

 

Prof. dr. Mihaela Lesenciuc
Inspector Școlar ISJ Iași