Dragi elevi, dragi părinti, dragi colegi, 

 

           În fiecare toamnă, prima zi de școală  este trăită cu emoție sinceră de către fiecare dintre noi, fiind un moment al  bucuriei începutului și al reîntâlnirii așteptate cu prieteni și profesori dragi. Pentru micii școlari din clasa pregătitoare  este evenimentul unic în care pășesc sfioși, nerăbdători, curioși, treptele unei școli - primele trepte ale devenirii lor. 

          Tuturor, dragi elevi,  vă doresc un an școlar rodnic, în care să învățați lucruri noi, să vă descoperiți pasiunile, să aveți alături oameni dăruiţi - părinți și profesori deopotrivă – care să vă susțină, astfel încât să vă bucurați de reușitele voastre! Să le arătați mereu respect și recunoștință pentru  că vă călăuzesc în drumul spre cunoaștere și devenire personală!

          Dragi colegi profesori, căutați să aduceți școala mai aproape de viața elevilor pe care îi educați! Căutați să găsiți ce este mai bun în fiecare elev pe care îl veți avea anul acesta!

         Să ne propunem, în calitate de părinti, să petrecem mai mult timp împreună cu ai noștri copii, să fim mai aproape de ei, să le ascultăm cu mai mare atenție întrebările și să le oferim la timp răspunsurile necesare!

         Pentru noi toți să fie un an plin de împliniri, un an cu rezultate pe măsura așteptărilor pentru școala ieșeană! 

 

 

Septembrie 2018

 

Inspector Școlar General,

Prof. dr. Genoveva Aurelia FARCAȘ