INVITAȚIE

 

Învățământul profesional dual constituie o prioritate a Ministerului Educației Naționale și a Inspectoratului Școlar Județean Iași. Din această perspectivă, dorim ca împreună să analizăm oportunitățile pe care agenții economici din județul nostru le au în sprijinirea școlarizării unor clase de învățământ profesional dual pentru anul școlar viitor.

În acest context, vă invităm  la dezbaterea privind Școlarizarea în învățământul dual, care va avea loc la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Iași,  luni, 13 noiembrie 2017, ora  15.00, în amfiteatrul colegiului.

Cu această ocazie vor fi prezentate prevederile legislative în vigoare cu referire la metodologia și calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual pentru anul școlar 2018-2019.

La această întâlnire sunt invitați alături de noi agenți economici reprezentativi din județul Iași, toți directorii de unități școlare de învățământ tehnic, precum și alți factori decizionali (Camera de Comerț și Industrie Iași, reprezentantul CNDIPT).

Vă rugăm să confirmați participarea la întâlnire la tel. 0745124190 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., inspector Claudia Tănase.

Cu deosebită considerație,

 

Inspector Școlar General

Prof. dr. Genoveva Aurelia FARCAȘ

 

Inspector școlar discipline tehnice, 

Prof. dr. Claudia TĂNASE