18 noi acreditări Erasmus+ pentru instituțiile educaționale ieșene

  

După publicarea listei cu rezultatele selecției pentru Acreditarea Erasmus în domeniile educație școlară, formare profesională și educația adulților, din jud. Iași toate candidaturile instituțiilor educaționale ieșene au fost aprobate

Cele 13 acreditări de la educație școlară au fost obținute de: Colegiul National "Costache Negruzzi", Liceul Tehnologic Economic de Turism, Scoala Gimnaziala ”Ionel Teodoreanu”, Liceul Teoretic "Dimitrie Cantemir", Școala Gimnazială ”Ion Simionescu”, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida”, Liceul Teoretic "Miron Costin", Școala Gimnazială Nr.1, Comarna, Liceul Tehnologic Special ”Vasile Pavelcu”, Școala Primară ”Hänsel und Gretel”, Școala Gimnazială ”I. Cantacuzino” Pașcani, Liceul Teoretic ”Bogdan Vodă” Hălăucești, Colegiul Pedagogic "Vasile Lupu".

Cele 4 acreditări VET sunt primite de Colegiul Economic Administrativ, Liceul Tehnologic Economic de Turism, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară "Vasile Adamachi”, Liceul Tehnologic Agricol ”Mihail Kogalniceanu” Miroslava iar la educația adulților la Centrul Judetean de Resurse și Asistență Educațională.

Aceste 18 noi acreditări se alătură celor 17 obținute la apelul din 2020, repezentând o rețea de 35 de acreditări pentru jud. Iași.

Acreditarea Erasmus este un instrument pentru acele organizații care se ocupă de educația și formarea adulților, de învățământul profesional și tehnic (VET) și de educația școlară, disponibile pentru schimburi și cooperare la nivel european. Acordarea acreditării Erasmus confirmă faptul că solicitantul a elaborat un Plan Erasmus de înaltă calitate, în cadrul unui efort mai amplu de a-și dezvolta organizația pentru perioada 2021-2027, obținând finanțarea în procedură simplificată.

           

 

Detalii: https://www.erasmusplus.ro/rezultate-selectie-2

Inspector pentru proiecte educaționale, prof. Gabriela Conea Tel. 0758089407